Rugby-ul revine pe Cluj Arena: "U" primeşte duminică vizita lui CSM Bucureşti

Rugby-ul revine pe Cluj Arena:
După meciul cu Steaua, primul desfăşurat pe Cluj Arena, echipa de rugby a Universităţii se pregăteşte de un alt duel de foc, urmând să evolueze împotriva lui CSM Bucureşti.

"Studenţii" sunt în faţa unui nou meci pe Cluj Arena după cel din urmă cu două etape, cu Steaua. La Cluj vine acum CSM Bucureşti, performera ultimei etape , după un succes obţinut în faţa lui Dinamo. Clujenii aşteaptă publicul în număr cât mai mare şi speră să bifeze prima victorie pe Cluj Arena. "CSM-ul este o echipă foarte bună care în mare parte şi-a păstrat lotul de anul trecut. Cu siguranţă nu va lipsi spectacolul. Echipa s-a pregătit foarte bine în această perioadă, nu avem problem de sănătate, toţi jucătorii sunt apţi şi gata de acest meci", a spus Cristian Săuan, antrenorul jucător al Universităţii Cluj.

"Aşteptăm să vină lumea în număr cât mai mare la stadion pentru că la rugby publicul este un factor esenţial care poate influenţa rezultatul unui meci. În plus, noi tot timpul am fost o echipă care se bazează pe meciurile de pe teren propriu", a adăugat managerul Lorin Cantor.
Meciul dintre "U" Cluj şi CSM se dispută duminică de la ora 14:00 pe Cluj Arena. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar persoanele cu vârsta sub 18 ani au accesul gratuit pe baza actului de identitate. (D.S.)

 

 

Comenteaza