S-a hotărât când se joacă derby-ul Clujului: „U" - CFR

S-a hotărât când se joacă derby-ul Clujului: „U
Universitatea Cluj şi CFR se vor întâlni în ultima etapă a turului Ligii I. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat programul complet al etapei respective.

Universitatea şi CFR Cluj vor juca sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 18, pe Cluj Arena. Partida ce face parte din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I de fotbal va fi transmisă de Digi Sport, respectiv în format LIVE TEXT pe ziuadecj.ro.

Pentru fanii celor două echipe este poate cel mai important meci al turului. „U" Cluj se află într-o situaţie dificilă, din punct de vedere organizatoric, în timp ce CFR este teoretic ieşită din lupta pentru titlu. Mai mult feorivarii au început să "scârţâie" şi în Liga Campionilor, unde sub conducerea tehnică a lui Ioan Andone luaseră un start bun.

Amintim, ultimul meci dintre cele două echipe a fost unul dramatic, care în cele din urmă s-a rejucat. Prima dintre partide a fost întreruptă de arbitrul Alexandru Tudor, după un incident, devenit deja celebru, între Bornescu şi Cadu, (foto Ioana Tohat) ce s-a extins într-o încăierare între mai mulţi echipieri ai celor două formaţii.

În cele din urmă Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis rejucarea meciului. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru CFR, fiind practic jocul ce le-a adus "feroviarilor" cel de-al treilea titlu de campioană.

Programul complet al etapei a XVII-a este următorul:

Vineri, 23 noiembrie

ora 18 - Gaz Metan Mediaş - Petrolul Ploieşti

19 - Concordia - Gloria

20.30 - Dinamo - Oţelul

Sâmbătă. 24 noiembrie

18 - "U" Cluj - CFR Cluj

20.30 - Ceahlăul - Rapid

Duminică, 25 noiembrie

20.30 - Astra - Pandurii

Luni, 26 noiembrie

18 - CS Severin - Viitorul

19 - Vaslui - CSMS Iaşi

20.30 Braşov - Steaua

Înainte de marele derby local din etapa a XVII-a CFR va juca în cadrul etapei a XVI-a, vineri, 16 noiembrie, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, în timp ce Universitatea va întâlni tot vineri, în deplasare, Petrolul lui Florian Walter.

 

Comenteaza