S-a întors roata. CFR Cluj, egalată la ultima fază pe terenul Rapidului

S-a întors roata. CFR Cluj, egalată la ultima fază pe terenul Rapidului
| Foto: facebook.com/cfr1907

După ce în etapa precedentă, trupa lui Dan Petrescu obținea victoria în prelungiri, de această dată CFR a pierdut două puncte în secvențele de final.

Încă de la fluierul de start, jocul din Giulești a avut un ritm bun, iar clujenii au avut inițiativa și au pus presiune pe adversari în primele minute. Treptat, terenul s-a înclinat înspre poarta lui Sava, iar după jumătatea reprizei, gazdele au semnat două mari ocazii. Mai întâi, Burmaz a trimis în bară, iar Sava a reținut imediat balonul (23), iar tânărul portar a intervenit în fața lui Rrahmani în situație de 1 la 1 (26).

Replica CFR-ului a venit din partea lui Bîrligea, care a fost servit excelent de Deac, și a deschis scorul cu un șut la colțul lung (28). Imediat după gol, elevii lui Dan Petrescu au trecut la un stil conservator și au reușit să gestioneze bine avantajul pe care îl aveau. Așadar, CFR Cluj conducea la pauză, scor 1-0.

Actul secund a început cu intervenția lui Sava la șutul din unghi al lui Burmaz (46). Apoi, la o lansare în adâncime, Petrila a profitat de o gaură din apărarea clujeană, a fost faultat de portarul CFR-ului, iar centralul a dictat penalty. Rrahmani a executat și a restabilit egalitatea de la punctul cu var (52).

Jocul a continuat să fie unul disputat, iar după ce Jambor a ratat de două ori în aceeași fază în urma unei greșeli comise de Sava, Peter Michael, recent intrat pe teren, a reușit să dea lovitura. Tachtsidis a trimis o centrare de calitate la colțul lung, iar nigerianul s-a înălțat și a reluat în plasă, cu un sfert de oră înainte de final (75).

Gazdele au pus presiune în ultimele minute ale partidei, iar eforturile aveau să dea roade. Eroul de până atunci, Peter Michael, a pierdut ușor mingea, iar câteva secunde mai târziu, Hasani a stabilit scorul final al jocului, 2-2.

Comenteaza