Scenariul Anamariei Prodan: Paraskevas va reveni la "U" şi va fi scos la vânzare pe site-ul oficial

Scenariul Anamariei Prodan: Paraskevas va reveni la
Fostul conducător al Universităţii, Anamaria Prodan, a anunţat în direct la un post de radio, că fundaşul Christou Paraskevas (foto) e obligat să revină la Universitatea şi nu poate juca pentru Pandurii, formaţie cu care a semnat în această iarnă.

Cipriotul a cerut FIFA să-i fie desfăcut contractul cu „U", invocând neplata mai multor salarii, forul mondial a cerut explicaţii la Federaţia Română de Fotbal, care a transmis că echipa clujeană e în insolvenţă. Cum administratorul judiciar, Horia Ţiril, a anulat desfacerea contractului lui Paraskevas, conform legii, jucătorul e obligat să revină la Cluj.

Mai mult, fotbalistul va fi scos la vânzare pe site-ul oficial, la fel cum s-a întâmplat cu alţi cinci „studenţi" săptămâna trecută, a anunţat Prodan. „Paraskevas, fostul fundaş central al „U" Cluj, a mers la FIFA şi a depus actele, iar FIFA a cerut răspuns din partea FRF. Administratorul judiciar de la "U" ne-a spus că jucătorul trebuie să se întoarcă la Cluj pentru că va fi reînscris în echipă şi va fi scos la licitaţie pe site-ul clubului. Aşa ceva numai în România se poate întâmpla! Paraskevas a venit pe cuvântul meu la Cluj, nu este plătit, este dat afară din casă, stă pe stradă sau pe banii lui la hotel, după care ne pomenim că nici banii nu-i mai vedem, dar nici nu putem să mai plecăm, în condiţiile în care avem şi acord de încheiere a contractului semnat de ambele părţi. Ne facem de râs peste tot. Vă spun că în următoarele şase luni nici un străin nu va mai călca în România. Avem o lege a insolvenţei care dă voie cluburilor să desfacă unilateral contractul când vor. Numai clubul este protejat, jucătorul nu", a răbufnit impresarul jucătorului.

Christou Paraskevas şi-a denunţat contractul la FIFA, solicitând o daună de peste 40.000 de euro din partea clubului clujean.

 

Comenteaza