Schimbare radicală de carieră pentru Felgueiras. Cu ce se ocupă acum fostul portar al CFR-ului

Schimbare radicală de carieră pentru Felgueiras. Cu ce se ocupă acum fostul portar al CFR-ului
| Foto: digisport.ro

Fostul goalkeeper din Gruia a ales să se retragă la doar 32 de ani și și-a deschis o mică afacere în orașul natal, Braga.

După ce în urmă cu opt ani apăra poarta CFR-ului pe Old Trafford, în victoria “feroviarilor” cu Manchester United, acum Mario Felgueiras a ales o carieră foarte diferită. Portughezul s-a retras din fotbal la doar 32 de ani și și-a deschis alături de soție o patiserie, în orașul natal, Braga. Fostul portar susține că a început o nouă viață, însă nu a uitat de România și recunoaște că s-ar putea întoarce în fotbal, ca antrenor.

Fostul jucător al CFR-ului a oferit detalii despre noua sa ocupați. ”Este o franciză și am deschis în noiembrie 2019. Merge foarte bine! E ceva nou pentru mine, dar învăț în fiecare zi. Mă ocup împreună cu soția mea! Se pare că am început o nouă viață. Sunt și la facultate și încerc să mă ocup mai mult de mine. Nu se poate compara prezentul cu viața de jucător, ritmul e cu totul altul.

Iau în calcul și oportunitatea de a mă întoarce în fotbal. Poate ca antrenor, poate ca director! Încă nu știu. Am anumite principii, o anumită abordare, iar dacă reușesc să capăt încredere în persoana care mi-ar propune ceva, poate aș accepta”, povestește fostul portar pentru GSP.

Felgueiras nu a ratat ocazia de a lăuda România. “Am uitat de fotbal, chiar nu am timp! Cu patiseria, cu facultatea, cu familia, a devenit mai greu. Brașovul și Clujul vor fi în inima mea mereu. Am fost foarte fericit acolo și într-o zi sper să mă întorc să îmi văd prietenii. Vă doresc numai bine, pentru că m-ați ajutat foarte mult”, a spus portughezul.

În perioada 2012-2015, Mario Felgueiras a jucat în 102 partide pentru CFR Cluj, alături de care a reușit 10 puncte în grupele Ligii Campionilor.

Comenteaza