Sportiv clujean, vicecampion mondial la kickbox

Sportiv clujean, vicecampion mondial la kickbox
Un kickboxer clujean a reuşit să se impună în Campionatul Mondial de K-1 de Amatori, obţinând titlul de vicecampion mondial.

Sub îndrumarea antrenorului Horia Rădulescu, de la Ministry of Martial Arts din Anglia, clujeanul Flavius Poruţiu, kickboxer legitimat la Clubul Sportiv Mixed Martial Arts Transilvania, a câştigat în acest sfârşit de săptămână medalia de argint la World K-1 Amateur Championship.

Pentru a a-şi stabili strategia de luptă câştigătoare, prin care s-a impus în faţa celorlaţi sportivi veniţi din peste 50 de ţări, devenind astfel vicecampion mondial la kickbox amatori, Poruţiu a pornit spre Londra cu zece zile înainte de competiţie.

Născut în 1983, cu o înălţime de 1.85 m şi o greutate de 85 kg, Flavius Poruţiu şi-a mai adjudecat, în acest an, titlul de campion naţional la Freestyle. Următoarea confruntare a sportivului clujean va avea loc în data de şapte noiembrie, la Sala Sporturilor "Horea Demian", în cadrul Galei profesioniste de Arte Marţiale-UFT Ultimate Fighting Tournament 2014.

Campionatul mondial de K-1 de Amatori a avut loc în 13 şi 14 septembrie, pe stadionul London Soccerdome, din Anglia.

Comenteaza