Spectacol OK cu lovituri de KO - GALERIE FOTO

Spectacol OK cu lovituri de KO - GALERIE FOTO
Gala de karate, kickbox și MMA în cușcă "Ultimate Fighting Tournament", organizată de "MMA Transilvania", a avut loc vineri seara la Cluj-Napoca, în fața a aproximativ 1500 de pasionaţi. Evenimentul a oferit publicului lupte spectaculoase, unele încheiate înainte de limită.

Ultimul meci al galei a fost și meciul vedetă, câștigat de Ciprian Mariș de la MMA Transilvania care l-a învins pe Virgil Munteanu, în urma unei lupte foarte strânse, după ce cu doar patru zile înainte, Mariș câștigase un alt meci de MMA, învingându-l pe Ioan Vrânceanu.

"Mă simt foarte bine cu toate că am avut o seară foarte grea și o săptămână foarte grea, luptând încă într-o competiție. Mă simt foarte bine aici acasă și n-am putut să ratez acest eveniment, luptând în fața celor dragi și celor care vă susțin. Secretul succesului în MMA este munca de zi cu zi și se datorează antrenorilor mei. ", a spus Ciprian Mariș la finalul partidei.

Totodată, Mariș și-a exprimat dorința de a ajunge să se bată cu cei mai buni luptători în acest sport și a vorbit despre tehnica abordată în timpul meciurilor: "Vreau să mă bat cu cei mai buni luptători pentru că doar așa pot să devin cel mai bun. Mie îmi plac luptătorii deștepți care știu să aleagă cele mai bune tactici pentru a câștiga. Tot timpul trebuie să gândești lupta, să ai răbdare, să nu te grăbești din prima să termini meciul în câteva secunde.

Organizatorul competiției, Ioan Sebastian Haidu, crede că a fost una dintre cele mai reușite competiții datorită publicului prezent în număr destul de mare cât și meciurilor spectaculoase. Astfel el a caracterizat competiția, într-un singur cuvânt ca fiind excepțională.   

"Eu am fost cu ideea. De mic sunt pasionat de arte marțiale. Acum patru ani mi-am deschis un club de MMA în Cluj - Napoca și inevitabil va trebui să facem multe evenimente pentru sportul acesta mai ales că suntem la început în România, vor crește. Am demonstrat că putem să facem lucruri mărețe chiar și aici în Cluj - Napoca. A fost timpul foarte scurt. Am avut la dispoziție doar o săptămână să fac promovare și deși am avut doar șapte zile, am avut un public numeros și foarte excentric. Pe această cale le mulțumesc tuturor care au participat la acest eveniment      ", a spus organizatorul competiției, Ioan Sebastian Haidu.

În altă ordine de idei, Haidu a vorbit și despre selecția care se face pentru a practica acest sport:

"În principiu oricine poate să vină să participe la antrenamente pentru întreținere, pentru slăbire, performanță, important e să vină să se antreneze și de acolo selecția se face datorită muncii lor. Dacă își doresc să facă performanță fac performanță", a încheiat Haidu.

 

Comenteaza