Studenţi cu acte în regulă la "U"

Studenţi cu acte în regulă la
"U" şi UBB şi-au dat mâna. Ca pe vremuri, o bună parte dintre jucătorii clujeni sunt studenţi.
">

Conducerea clubului de fotbal Universitatea a redactat un comunicat în care mulţumeşte Universităţii Babeş-Bolyai pentru sprijinul acordat. Este vorba despre cazarea echipei în căminele UBB.

„Universitatea Babeş-Bolyai a fost un sprijin extrem de important într-un moment dificil. O parte dintre jucătorii noştri, studenţi şi ei ai UBB, au fost cazaţi în căminele instituţiei şi au beneficiat de condiţii excelente, iar costurile au fost la îndemâna clubului. Mi-aş dori foarte mult ca relaţia dintre „U", UBB şi celelalte universităţi ale Clujului să redevină normală, de sprijin reciproc, mai ales acum, când în „alb-negru" joacă aproape în exclusivitate jucători crescuţi aici, la Cluj", a spus Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al clubului, citată de universitateacluj.ro.

Directorul administrativ adjunct al UBB, Cosmin Irimieş, aflat pentru o scurtă perioadă şi în conducerea clubului de fotbal, a recunoscut că a dat o mână de ajutor echipei. "Le-am dat locuri de cazare pentru toată echipa, timp de două luni, pe durata verii, în căminul Sport XXI, din Parcul "Iuliu Haţieganu". I-am invitat de asemenea să convingă cât mai mulţi jucători să se înscrie la UBB. S-a şi întâmplat lucrul acesta: sunt 9 fotbalişti de la "U" care au devenit studenţii noştri. Mai sunt câţiva la USAMV, dacă am înţeles corect", a spus Irimieş. Acesta crede că FC Universitatea ar trebui să facă un parteneriat cu consorţiul universităţilor clujene, pentru a primi un ajutor mai consistent.

9

fotbalişti de la "U" sunt în prezent studenţi la Facultatea de Sport a UBB. Calcan şi Vaida sunt în anul II, iar Crişan, Patrick Popescu, Boboc, Marian Popescu, Keresztes, Schieb şi Molnar s-au înscris acum în anul I.

Potrivit ştiridesport.ro, ar mai fi doi la sport: Cândea şi Hâmpea. De asemenea, Ţicrea şi Mutu sunt studenţi la USAMV, Mihai Butean este la Facultatea de Construcţii, UTCN, iar Răzvan Greu, la Facultatea de Ştiinte Economice şi Gestiunea Afacerilor, UBB.

"După foarte mulţi ani, o mare parte dintre jucătorii Universităţii sunt şi studenţi ai universităţilor clujene, ducând mai departe moştenirea lăsată de Ivansuc, Remus Câmpeanu sau Dr. Mircea Luca", se arată pe site-ul universitateacluj.ro.

 

Comenteaza