Foto "Studenții" au dat lovitura pe piața transferurilor. Favoritul tribunelor s-a întors pe Cluj Arena

"Studenții" au dat lovitura pe piața transferurilor. Favoritul tribunelor s-a întors pe Cluj Arena
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa din Superligă a anunțat că a ajuns la un acord cu Mamadou Thiam, atacantul care impresiona în urmă cu două sezoane.

"Mamadou Thiam a semnat cu ”U” și revine pe Cluj Arena pentru a scrie al doilea capitol al poveștii sale în alb și negru. Atacantul senegalez în vârstă de 29 de ani a marcat 11 goluri în tricoul Universității Cluj în sezonul 2022/2023, când a fost unul dintre cei mai buni jucători ofensivi din Superliga.

Înainte de a juca pentru prima dată pentru „studenți”, Thiam a evoluat de-a lungul carierei pentru Dijon, Clermont, Barnsley, Oostende și Nancy.

Cea mai bună perioadă a fost la Clermont. În sezonul 2016/2017 a jucat în 34 de partide din Ligue 2, marcând de opt ori și reușind patru assist-uri. În Anglia la Barnsley a contribuit la revenirea echipei în Championship după un singur sezon petrecut în al treilea eșalon. În cele 46 de partide jucate în League Two, acesta a reușit să marcheze șapte goluri și să contribuie decisiv la alte șapte goluri.

Ajuns la ”U” în septembrie 2022, atacantul senegalez a marcat 11 goluri în toate competițiile, fiind golgheterul echipei.

În prima parte a sezonului 2023/2024, Thiam a fost jucătorul celor de la SC Al-Arabi din Kuwait, după care a fost transferat de Al-Jabalain FC din liga a doua a Arabiei Saudite. Pentru ambele echipe, atacantul a marcat câte două goluri", a anunțat Universitatea Cluj.

"Sunt foarte fericit să mă întorc acasă. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu suporterii și să port acel tricou din nou. Haide ”U”!", a spus jucătorul.

"Studenții" au dat lovitura pe piața transferurilor. Favoritul tribunelor s-a întors pe Cluj Arena

Comenteaza