"Studenții", pregătiți pentru startul noului sezon. Sabău: "Plecăm cu entuziasm și încredere"

"Studenții", pregătiți pentru startul noului sezon. Sabău: "Plecăm cu entuziasm și încredere"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj întâlnește campioana en-titre, FCSB, în prima rundă a noii stagiuni din Superligă.

La fel ca în urmă cu două sezoane, "studenții" își încep parcusul din campionat în capitală, pe terenul celor de la FCSB. Chiar dacă nu are la dispoziție întreg lotul și e conștient de calitățile adversarilor, Ioan Ovidiu Sabău își dorește un rezultat bun împotriva campioanei.

"Plecăm cu entuziasm și încredere. Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care are deja două meciuri oficiale și o echipă care s-a întărit. Sperăm să fim în formă și să avem ritm. În perioada de pregătire am avut momente bune, dar și mai puțin bune. Unii jucători încă nu au ritm, ne-am adunat pe rând.

Sunt cam 14-15 care au ritm pentru un meci oficial. FCSB arată bine, au jucători de calitate. Dar și eu am jucători cu experiență, care știu să joace astfel de meciuri. Mi-aș fi dorit să plec cu echipa construită deja, să identific sistemul, să îl antrenez.

În ultimele jocuri am folosit un sistem care se potrivește astăzi, la jucătorii pe care îi am la dispoziție. Mi-aș fi dorit un alt sistem, dar unii jucători încă nu sunt pregătiți. Mai așteptăm jucători, în afara de underi avem 15-16 jucători. Mai avem nevoie de 3-4", a declarat antrenorul înaintea primei etape.

Partida dintre Universitatea Cluj și FCSB este programată sâmbătă, 13 iulie, de la 22:00.

Comenteaza