Suporterii CFR, premiaţi de Eurofan pentru "Cel mai tare cântec de victorie" VIDEO

Suporterii CFR, premiaţi de Eurofan pentru
Tom Deacon, “The Eurofan”, este un prezentator şi comediant britanic, în vârstă de 26 de ani, ce a vizitat în acest sezon de Liga Campionilor câteva dintre cele mai importante oraşe şi cluburi din Europa încrcând să devină suporter al echipelor gazdă. Deacon a ajuns şi la Cluj, în octombrie, pentru meciul dintre CFR şi Manchester United, partidă pierdută de clujeni cu 1-2.

Aventurile lui Tom Deacon din Liga Campionilor fac subiectul emisiunii "Eurofan" şi vor pot fi urmărite pe canalul de youtube copa90, dar şi pe contul de twitter al acestuia. Deacon a fost suporterul echipelor gazdă în şase meciuri din grupele Champions League 2012-2013: Paris Saint-Germain FC, Málaga CF, Celtic FC, FC Spartak Moskva, Galatasaray AŞ şi CFR 1907 Cluj.

Premii pentru suporterii CFR Cluj

Ieri, în cel mai recent clip postat pe canalul de youtube, Deacon a oferit mai multe premii: "Cea mai bună mâncare", "Cea mai tare mahmureală", "Cel mai răutăcios comentariu", "Cel mai tare cântec de victorie" sau "Cea mai sexy suporterită".

Clujul s-a ales cu două premii: primul pentru "Cel mai tare cântec de victorie". "Când am văzut Clujul jucând eram în mijlocul străzii, cântând spre fanii lui Manchester United. Dintr-o dată am oprit toţi fanii CFR-ului şi am început eu scandarea proprie!", spune Deacon. Al doilea premiu pe care Clujul l-a primit a fost cel pentru "Cel mai răutăcios comentariu", iar asta deoarece un utilizator din Cluj a comentat pe youtube: "De ce trebuie ca de fiecare dată când cineva vine la noi în vizită trebuie să trimitem cel mai idiot şi incoerent ghid?". Postarea se referea la momentul în care o doamnă, ce nu avea legătură cu lumea fotbalului, îi înmânează lui Deacon un ghis turistic al Clujului. Britanicul a catalogat acest moment ca fiind unul drăguţ.

Vizionaţi mai jos video-ul cu premiile Eurofan:

Cum s-a distrat Deacon la Cluj

La Cluj, Tom Deacon s-a plimbat pe Eroilor şi prin Piaţa Unirii, unde a stat mai bine de o oră de vorbă cu suporterii CFR-ului, dar şi cu fanii Manchster, care au umplut încă de la primele ore ale dimineţii terasele din centrul oraşului. Vedeta britanică purta un tricou cu numărul 8 al CFR-ului. Întrebat de ce a ales tocmai acest tricou, acesta a răspuns glumind că numele lui Sepsi este singurul pe care îl poate pronunţa. "Sepsi. Sepsi Max. E o băutură".

De asemenea, acesta avea o minge cu autograful preşedintelui CFR Cluj, Iuliu Mureşan.

"Ţuica asta care seamănă cu altceva mi-a amorţit buzele!"

La Cluj, Deacon a primit țuică de la un fan CFR. "Oioi, 50% alcool ?! Are culoarea și consistența a altceva. Mi-a amorțit buzele", a spus Deacon. Prins în horă cu fanii CFR, pe Bulervardul Eroilor, el a fost impresionat de suporterii vişinii şi a învăţat puţin şi din componenţa echipei. "Anything you Cadu (Can do) I Cadu better !", s-a amuzat Deacon.

Vezi mai jos emisiunea Eurofan filmată la Cluj!

 


 

 

 

Comenteaza