Tamaş a semnat până în vară cu CFR Cluj

Tamaş a semnat până în vară cu CFR Cluj
Internaţionalul român şi-a pus semnătura pe un contract valabil până în vara viitoare la echipa "feroviară" şi a început deja pregătirea sub comanda antrenorului Petre Grigoraş.

Lovitură de marcă dată de CFR Cluj pe piaţa transferurilor. Clubul "feroviar" l-a convins pe Gabriel Tamaş să evolueze până la vară în Gruia, iar fotbalistul a semnat şi contractul de joc. În vârstă de 29 de ani, el are 63 de partide jucate pentru echipa naţională.

CFR-ul continuă să spere la primele locuri, cu toate că a avut un debut de sezon complet ratat. Formaţia "feroviară" a dat semne de revenire în ultima etapă , învingând Oţelul Galaţi cu 7-2 şi se gândeşte din nou la primele locuri. "Vrem să fim în primele patru la finalul turului, iar din primăvară să atacăm podiumul", au spus şefii CFR-ului. Pentru a reuşi aceasta, conducătorii l-au adus la echipă pe Tamaş, fostul fundaş de la West Bromich Albion, din Premier League. Acesta este văzut drept omul perfect pentru a face ordine în defensiva CFR-ului, compartimentul cu cele mai multe probleme în acest sezon.

Tamaş e liber de contract, a refuzat recent câteva propuneri din liga a doua din Anglia şi o ofertă de la Gent, noua echipă a lui Mircea Rednic. Jucătorul şi-a pus semnătura pe un contract valabil până la vară şi speră să se integreze cât mai repede în trupa lui Petre Grigoraş. "Ştiu că CFR a făcut multe transferuri în străinătate. Eu am ales să vin aici şi nu cred că am greşit deloc. Niciodată nu am făcut un pas înapoi în cariera de fotbalist. Îmi doresc foarte mult să joc, am nevoie de meciuri, am jucat destul de puţin în ultimul an. Antrenorul va decide când voi fi pregătit. Eu vreau să fiu titular, vreau să joc şi îmi doresc să avem evoluţii strălucite", a explicat Tamaş.

Fundaşul se număra printre favoriţii selecţionerului Victor Piţurcă, dar în ultima perioadă acesta a pierdut contactul cu echipa naţională. Tamaş şi-a pierdut locul de titular la West Bromich Albion în ultimul an, evoluând doar în Cupa Ligii Angliei şi în alte câteva meciuri, iar Piţurcă nu l-a mai convocat la lotul naţional.

De asemenea, internaţionalul român a ţinut prima pagină a tabloidelor din România după mai multe escapade nocturne, fotbalistul fiind recunocut pentru viaţa extrasportivă tumultoasă pe care o are.

 

Comenteaza