Tişe: "Clujul începe să primească ceea ce merită: onoare şi respect"

Tişe:
Cu doar câteva zile înainte de amicalul dintre România şi Spania, senatorul liberal Alin Tişe afirmă că municipiul Cluj-Napoca începe să primească ceea ce merită, şi anume "onoare şi respect".

El susţine că acest meci al naţionalei de fotbal de pe Cluj Arena, cel mai mare eveniment sportiv găzduit de stadionul clujean până în momentul de faţă, va promova în toată ţara imaginea municipiului. 

"Duminică clujenii vor avea parte de un eveniment unic. Se estimează că aproximativ 7 milioane de oameni vor vedea la TV meciul România - Spania. Vor vedea Clujul şi Cluj Arena. Peste 30.000 de oameni vor ajunge în Cluj. Este de departe, cel mai mare eveniment sportiv găzduit vreodată de orașul şi județul nostru. Oricum va fi cel mai vizionat. Cred că este momentul să spunem că, în sfârșit, Clujul începe să primească ceea ce merită", a declarat senatorul. 

Tişe a precizat că municipiul are doar de câştigat în urma acestei partide amicale şi că Clujul primeşte, în sfârşit, ceea ce i se cuvine.

"Clujul va câștiga enorm atât din publicitatea acestui eveniment, dar şi din veniturile colaterale care vor ajunge în oraş şi judeţ. Asta demonstrează utilitatea investițiilor în infrastructura publică sportivă. Clujenii merită onoare şi respect.

Onoare pentru că din banii lor a fost realizat această unică arenă multifuncțională din ţară. Respectul celorlalți pentru că, într-o perioadă când nimeni nu avea viziunea despre ce înseamnă investiţiile în infrastructura sportivă şi potenţialul acesteia, Consiliul Județean Cluj a avut aceasta iniţiativă. Evenimentul de duminică, 27 Martie 2016, este unic. România joacă cu o campioană mondială şi europeană la Cluj, în inima Transilvaniei. Toţi cei care au făcut posibil ca acest eveniment să aibă loc pe Cluj Arena merită un cuvânt de apreciere", a mai afirmat liberalul. 

Comenteaza