Tragedia lui Hardy schimbă regulamentele la "U" Mobitelco. Gata cu petrecerile!

Tragedia lui Hardy schimbă regulamentele la
După decesul lui Chauncey Hardy, baschetbaliştii de la "U" Mobitelco nu mai au voie să meargă în cluburi după ora 23.00.

Decesul lui Chauncey Hardy, fostul baschetbalist al CSS Giurgiu, a adus schimbări de regulament la "U" Mobitelco.

"Am decis să modificăm câteva puncte din regulamentul de ordine interioară, iar băieţii au luat acest lucru la cunoştinţă. Înainte la ora 23:00 trebuiau să fie cu toţii acasă, iar când se ieşea în oraş, se mergea organizat. Acum vom fi mult mai atenţi, deoarece problemele apar de regulă la ore mai târzii. Mă bucur că Levar Seals a ales să continue în România. I-am spus că România este cea pe care o ştie de 7 ani, nu pe cea care a cunoscut-o la Giurgiu în cinci minute. Chiar şi la nivel de copii avem nişte reguli stricte. Orice copil care primeşte la şcoală note sub 8 nu mai vine la antrenamente. Asta pentru că educaţia este mult mai importantă, iar baschetul trece în plan secund", a declarat Mircea Cristescu.

"Am citit pe internet despre tragedia lui Hardy. Siguranţa mea aici nu este pusă în pericol. La Giurgiu a fost un caz nefericit care nu se întâmplă în fiecare zi", a spus americanul Dykes.

Chauncey Hardy a murit duminică, după ce a fost bătut sâmbătă seara într-un bar din Giurgiu.

 

 

Comenteaza