Trică pleacă sigur la vară: CFR negociază cu mai mulţi antrenori din străinătate!

Trică pleacă sigur la vară: CFR negociază cu mai mulţi antrenori din străinătate!
Conducerea clujenilor are mai multe variante pentru postul de antrenor principal.

Oficialii clujenilor nu vor să rişte cu Trică în sezonul următor, antrenor lipsit de experienţă, dar şi de licenţa PRO. Şefii din Gruia au o listă lungă de tehnicieni cu care negociază preluarea echipei. Paszkany e tentat să aducă un antrenor din Serie A, însă există şi posibilitatea instalării unui portughez.

Eugen Trică are viitorul incert la CFR, cel puţin ca şi antrenor principal. Indiferent dacă va reuşi să ia Cupa României, fostul mijlocaş va fi înlocuit de Paszkany. Finaţatorul nu vrea să rişte şi să meargă pe mâna unui tehnician lipsit de experienţă în campionatul următor când echipa se va lupta din nou la titlu. „Vom vedea ce vom face din vară, mie îmi place Trică, să vedem ce rezultate are, ar fi foarte bine pentru el să ia Cupa, primul trofeu pe care l-ar lua în cariera de antrenor", a explicat Arpad Paszkany. Pe lista sa se află, însă, mai mulţi antrenori importanţi din campionate puternice. Walter Novellino a intrat din nou vederile formaţiei clujene, la fel ca şi Pasquale Marino. De altfel, înainte de instalarea lui Sergio la CFR, în toamnă, Novellino şi Marino au negociat, pe rând, preluarea formaţiei, dar au refuzat în ultimul moment să vină la Cluj. Walter Novellino o antrenează pe Modena (locul 8 în Serie B) şi va deveni liber de contract în vară, când îi expiră angajamentul. În carieră, el le-a mai antrenat pe Gualdo, Perugia, Ravenna, Venezia, Napoli, Piacenza, Sampdoria, Torino, Reggina şi Livorno.Pasquale Marino este liber şi îşi caută echipă. În carieră le-a mai pregătit pe Milazzo, Ragusa, Foggia, Arezzo, Catania, Udinese, Parma şi Genoa.

Alte variante luate în considerare de conducere sunt Sergio Conceicao şi Paulo Fonseca. Conceicao a negociat şi el cu CFR Cluj înaintea lui Paulo Sergio, însă a preferat să rămână la Academica Coimbra. Pe de altă parte, Paulo Fonseca e tehnicianul revelaţiei din Portugalia, Pacos Fereira. Acesta a reuşit să aibă un parcurs incredibil cu Pacos şi a prins un nesperat loc 3 care îi asigură participarea în preliminariile Ligii Campionilor. În ultimele două luni s-a vorbit şi de o eventuală revenire a lui Ioan Andone pe bancă, "Fălcosul" fiind dispus să cadă la pace cu preşedintele Iuliu Mureşan, cu care se află în conflict de mai mult timp.

CFR Cluj a câştigat trei titluri de campioană în istorie, două cu Ioan Andone şi unul cu Andrea Mandorlini. Conducerea clubului a anunţat deja că principalul obiectiv pentru sezonul următor va fi câştigarea campionatului.

 

Etichete
Comenteaza