Turneu de tenis caritabil, în Parcul Rozelor

Turneu de tenis caritabil, în Parcul Rozelor
Practicanţii sportului alb sunt aşteptaţi să participe sâmbătă la cea de-a cincea ediţie a turneului de tenis caritabil Tennis Cup Părinți Clujeni.

Turneul, destinat în mod deosebit copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani și părinților acestora, este organizat pe patru categorii: Tennis 10, Fete/Băieți 10-16 ani, Adulți nivel 5 - 9 şi Dublu mamă-fiică/fiu - tată-fiică/fiu.

Scopul principal al evenimentului caritabil este implicarea în comunitate a clujenilor, în calitate de participanți, sponsori sau susținători, prin donații către proiectul "Zâmbet de Copil. Copilăria NU e la Spital. PEDITEL 1791 Cluj - Urgenţe medicale copii 2015".

De asemenea, organizatorii doresc să promoveze, pe de o parte, sportul ca formă de petrecere a timpului liber și ca sursă de sănătate, iar pe de altă parte tenisul ca sport în rândul copiilor şi părinţilor. Totodată, vor să încurajeze petrecerea timpului liber alături de familie, alături de reuniunea comunității locale în crearea unui context de implicare în comunitatea mediului economic privat local, național și internațional.

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 20 septembrie, începând cu ora 11:00, la Winners Tennis Club, situat în Parcul Rozelor din Grigorescu.

Cea de-a cincea ediţie a Tennis Cup Părinți Clujeni este organizată de Fundația Părinți din România, filiala Părinți Clujeni, împreună cu Winners Tennis Cluj.

 

 

Comenteaza