„U" BT Mobitelco are meci greu la Târgu-Jiu: „Trebuie să câştigăm, încă suntem în penalizare"

„U
Baschetbaliştii lui Dorin Pintea au reuşit să învingă în urmă cu o etapă pe CSM Oradea, însă în lot persistă dezamăgirea eliminării din Cupa României, motiv pentru care jucătorii au fost penalizaţi financiar. În această seară, clujenii au ocazia să facă ceea ce nu au prea reuşit în acest sezon: să câştige în deplasare, contra unei pretendente la play-off. Partida dintre Energia Rovinari şi „U" se joacă de la ora 19:45, în direct la Digisport 2.

„Nu a fost un entuziasm foarte mare după meciurl cu Oradea, noi încă suntem supăraţi după eliminarea din Cupa României, încă suntem în penalizare şi încercăm să mergem la Târgu-Jiu pentru a câştiga. Trebuie să practicăm un joc bun, să ne dăruim pe teren la fel cum am făcut-o acasă cu Oradea. Energia Rovinari practică un baschet colectiv, are în componenţă jucători cu nişte calităţi deosebite şi cu siguranţă ne va aştepta un meci foarte greu", a spus antrenorul Dorin Pintea, cel care şi-a depus demisia după eliminarea din Cupă, însă conducerea a decis să nu o accepte.

În acest moment, după 14 meciuri jucate, „U" se află pe locul trei în Liga Naţională, cu 23 de puncte, la egalitate cu primele două clasate, CSU Ploieşti, respectiv CSM Oradea, echipe care au, însă, un joc în minus. Adversara de azi, Energia Rovinari, se află pe poziţia a VI-a, tot cu 23 de puncte obţinute în 14 partide.

Etichete
Comenteaza