Video "U" Cluj - Dinamo, un meci pe placul lui Emil Boc: "Atmosferă absolut superbă!"

"U" Cluj - Dinamo, un meci pe placul lui Emil Boc: "Atmosferă absolut superbă!"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul s-a bucurat de numărul mare de suporteri care au venit la stadion și a lăudat din nou echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău.

Universitatea Cluj a învins Dinamo cu 1-0 și a revenit pe poziția de lider al Superligii. Victoria a fost pe placul lui Emil Boc, edilul fiind prezent la partida din etapa a 8-a. Primarul a ținut să laude atmosfera de pe Cluj Arena și speră să îi vadă pe "studenți" pe prima poziție a clasamentului pentru o perioadă cât mai îndelungată.

"Atmosferă absolut superbă! Să înceapă un meci la 21:30 și să ai aproape 20.000 de oameni în tribune arată ce înseamnă Universitatea. Băieții nu s-au dezmințit, ne-au adus bucuria pe care o așteptam.

Bravo băieți! Au demonstrat că se poate, au prins un Dinamo în formă, mai ales în prima repriză. Au reușit o victorie care ne-a bucurat pe toți. Ne așteaptă două meciuri grele, dar dacă vrei să te bați în vârf trebuie să câștigi și cu aceste echipe (n.red. - Rapid și CS U Craiova).

Am demonstrat că nimic nu este imposibil. Mai e mult până departe. Progresul echipei este fabulos și mă bucur că am reușit această construcție sănătoasă a Universității Cluj", a spus primarul la ZIUA Live.

Comenteaza