"U" Cluj, două amicale în aceeași zi

Universitatea Cluj va disputa două partide de verificare, sâmbătă, în Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", în cadrul pregătirilor de dinaintea începerii campionatului.


">

"Șepcile roșii" vor reîntâlni Unirea Jucu (Liga a III-a), începând cu ora 12:00, iar de la 14:00 vor da piept cu sătmărenii de la Luceafărul Decebal (Liga a IV-a Elite, locul 6). Este prima dată în această pauză competițională când "U" joacă două amicale în aceeași zi.

În celelalte partide de pregătire, echipa lui Marius Popescu a învins CSM Hunedoara (2-0), Unirea Jucu (2-1), Industria Galda de Jos (3-2), FC Zalău (3-1), Cetatea Deva (5-1) și CS Ocna Mureș (5-0).

Universitatea Cluj va debuta în returul din Liga a IV-a abia pe 18 martie, în deplasare, cu CFR Dej. Reluarea campionatului a fost amânată pentru 4 martie, iar primul joc al "studenților", din etapa a doua, cu Tritenii de Jos, s-a amânat și el.

"Alb-negrii" au încheiat pe primul loc turul din liga a IV-a, cu 40 puncte, având un record de 13 victorii și o singură remiză.

 

Comenteaza