”U” Cluj își așteaptă fanii cu brațele deschise la meciul cu Arieșul Turda: ”Joacă un rol esențial în viața echipei”

”U” Cluj își așteaptă fanii cu brațele deschise la meciul cu Arieșul Turda: ”Joacă un rol esențial în viața echipei”
Antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, îi așteaptă cu brațele deschise pe suporteri pentru a veni să încurajeze echipa la primul meci de pe Cluj Arena din acest an, cu Sticla Arieșul Turda.

Începând cu întâlnirea de vineri, programată la ora 20:00, "U" Cluj va prelua întreaga organizare a partidelor disputate pe Cluj Arena, ceea ce înseamnă că va plăti chirie și va suporta toate costurile aferente meciurilor de pe teren propriu.

Cum toate încasările în urma vânzării biletelor vor intra în conturile "studenților", Marius Popescu subliniază importanța formării unui nou val de emulație în jurul echipei.

"Ne pregătim intens în fiecare zi, suntem la un nivel bun spre foarte bun, dar vreau mai mult de la fiecare dintre jucătorii mei și este normal să fie așa. Fanii au fost și vor rămâne alături de "U", au dovedit-o de atâtea ori. Este o onoare să joci în fața unui asemenea public, a unei asemenea galerii, care te împinge de la spate și reușește să îți dea o motivație fantastică. Acum, însă, pentru că echipa se află într-o nouă etapă a existenței sale, îi dorim alături de noi mai mult ca oricând. Vrem să vină în număr cât mai mare la meciul de vineri, dar și la cele care vor urma, deoarece ei joacă un rol esențial în viața "Șepcilor roșii", a declarat "Papi" pe site-ul clubului.

Un mesaj similar a fost transmis și de unul dintre veteranii echipei, Octavian Abrudan (33 ani), în timpul emisiunii ZIUAlive.

"Îi așteptăm pe fani să vină la meci, să se bucure de fotbal. Mă bucur că suporterii își păstrează entuziasmul, pasiunea, vin în număr mare alături de noi și sper să fie și mai mulți în ligile următoare în care vom accede", spunea "Tavi" la începutul acestei săptămâni.

Înaintea confruntării cu turdenii, "U" Cluj ocupă primul loc în liga a patra, cu 52 puncte. Arieșul este pe 2, cu 46 puncte. În ultima rundă, "alb-negrii" s-au impus cu 5-1 în fața Unirii Florești, iar echipa din Turda a câștigat cu același scor în duelul cu Vulturul Mintiu Gherlii.

"U" Cluj - Sticla Arieșul Turda se joacă vineri, de la ora 20:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza