”U” Cluj, locul 5 în Superligă şi puncte pe bandă rulantă cu Ioan Ovidiu Sabău ca antrenor

”U” Cluj, locul 5 în Superligă şi puncte pe bandă rulantă cu Ioan Ovidiu Sabău ca antrenor
| Foto: captura video - https://www.facebook.com/FCUCluj

”U” Cluj a câștigat cu Dinamo pe „Arcul de Triumf”, 1-0, gol Dan Nistor, și urcă pe locul 5 în Superligă, cu 29 de puncte, la doar 4 puncte distanţă de CFR Cluj. 

De când l-a adus înapoi pe Ioan Ovidiu Sabău ca antrenor, Universitatea Cluj a urcat pe loc de play-off și câștigă puncte pe bandă rulantă. Aflată acum la doar 4 puncte distanţă de CFR Cluj, în modestia caracteristică, Sabău a spus despre partida cu Dinamo că a fost un meci în care nu a funcționat nimic. Important e că au luat toate punctele. 

"Ne-am dorit foarte mult să câștigăm astăzi, să rămânem sus în clasament. Am câștigat acest meci prin determinare, atitudine și dorința de a rămâne acolo sus. Am arătat atitudine, maturitate și rămânem pe locul 5. Ne-am descurcat bine în aceste condiții, într-o zi în care n-a funcționat nimic, doar golul și începutul de joc.

Până în momentul de față am jucat bine, am arătat calitate cu jucători care au valoare, care au o anumită experiență. Sunt oameni responsabili, dornici să facă performanță, chiar dacă au o vârstă. Învățăm din acest meci mai puțin reușit, nici jucătorii nu au fost mulțumiți de cum au arătat astăzi”, a declarat Ovidiu Sabău la finalul partidei.

Sabău mai declarat după meciul câștigat în fața lui Dinamo că speră ca echipa care are galeriile înfrăţite să-și revină și să se salveze de la retrogradare. „Dinamo e echipa noastră de suflet, sper să-și revină. Ca și joc se descurcă destul de bine, le lipsește ceva, dar această echipă va reveni", a adăugat Sabău, citat de gsp.ro

Comenteaza