"U" Cluj nu a încheiat campania de achiziții: "Ne dorim 3-4 jucători valoroși"

"U" Cluj nu a încheiat campania de achiziții: "Ne dorim 3-4 jucători valoroși"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tehnicianul "studenților" a dezvăluit că formația clujeană va mai bifa câteva mutări înaintea finalului perioadei de mercato.

Eugen Neagoe își dorește noi întăriri pentru a-și putea îndeplini obiectivul și susține că 3 sau 4 jucători noi vor sosi la "U" Cluj în zilele următoare. Mai mult, tehnicianul a vorbit și despre câteva nume importante, precum Cristi Bălgrădean, Plamen Iliev sau Gabi Tamaș.

"Ne dorim și facem tot ce putem ca în această perioadă scurtă să aducem 3-4 jucători valoroși. Vor fi și jucători la care vom renunța, dacă ei vor fi doriți de alte echipe. Avem pe listă și jucători din România și jucători din străinătate.

Atât Bălgrădean, cât și Iliev sunt doi portari foarte valoroși. Nu aș putea să ofer un răspuns în ceea ce în privința discuțiilor. Eu i-aș dori pe amândoi, dar nu știu dacă se poate. Cred că orice echipă din țară i-ar dori.

Cu Gabi Tamaș am mai lucrat, dar nu am discutat. El joacă la altă echipă, o face foarte bine și nu am avut discuții. Este un jucător foarte valoros, care cred că putea să joace la echipe mult mai mari", a declarat antrenorul Universității Cluj.

Comenteaza