”U” Cluj s-a impus clar în fața lui CS Florești FOTO+VIDEO

”U” Cluj s-a impus clar în fața lui CS Florești FOTO+VIDEO
”U” Cluj a trecut clar de CS Florești, scor 5-1, duminică, pe Cluj Arena, în etapa cu numărul 25 din Liga a IV-a.

"U" Cluj a deschis scorul în minutul 19, prin Rareș Takacs. 10 minute mai târziu, același jucător a dublat avantajul "Șepcilor roșii". În finalul primei reprize, oaspeții au redus din handicap, prin Cucuruzan (45), care a profitat de o eroare a defensivei "studenților". Replica echipei lui "Papi" nu a întârziat. În repriza secundă, la niciun minut de la pătrunderea pe gazon, Darius Hîmpea (56) a făcut 3-1 pentru Universitatea.

Golgheterul lui "U", Brian Lemac (61), a marcat și el. Către finalul partidei, "alb-negrii" au primit penalty după un fault în careu la Pintea. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Seck (89), dar portarul oaspeților a reușit să apere. Nu a trecut mult, și "U" Cluj a primit din nou "11" metri. Gabi Giurgiu a șutat impecabil de la punctul cu var și rezultatul final a fost 5-1 pentru Universitatea Cluj. În tur, ”studenții” au câștigat cu 2-1, tot pe Cluj Arena.

Elevii lui Marius Popescu acumulează 64 puncte și sunt pe primul loc în serie. "Studenții" au bifat, totodată, a 21-a victorie din campionat. Următorul joc al Universității va avea loc miercuri, 10 mai, în deplasare cu Viile Dejului.

”Am avut un joc bun, tenace. Pe lângă cele cinci goluri, cred că mai mergeau încă două lejer, fără să mai luăm în calcul penalty-urile și situațiile clare. Azi am folosit cinci copii. Miercuri e foarte important să câștigăm la Viile Dejului, sâmbătă la fel. După aceea vine cupa și apoi barajul (pentru promovarea în liga a treia - n. red.), care e foarte important pentru noi. Sper ca jucătorii să fie sănătoși și suporterii să vină la stadion”, a declarat antrenorul lui ”U” Cluj, Marius Popescu.

Tehnicianul ”studenților” s-a arătat, însă, deranjat de faza la care ”U” a primit gol în finalul primei reprize.

”Nu suport așa ceva. Ce greu e când obții un lucru, cât te costă să obții o performanță și să faci gratuități care te afectează. Dar e dialogul meu cu ei și dacă nu le pățești, poate nu le poți expune tot răul”, a subliniat el.

Universitatea Cluj - CS Florești 5-1 (2-1)

Au marcat: Takcs (19, 29), Hîmpea (56), Lemac (61), Giurgiu (91 - penalty)/Cucuruzan (45)

"U" Cluj: Pop - Potcoavă, Abrudan, Ionescu, Manu - Giurgiu, Fizeșan - Takacs (Salcău 82), Hațiegan (Hîmpea 55), Goga (Pintea 88) - Lemac (Seck 74)

Antrenor: Marius Popescu

Stadion: Cluj-Arena

Comenteaza