"U" Jolidon, învinsă de Dinamo Volgograd GALERIE FOTO

Vicecampioana "U" Jolidon a pierdut în această seară, scor 29-24, meciul împotriva handbalistelor de la Dinamo Volgograd, contând pentru manşa tur a "optimilor" Cupei Cupelor la handbal feminin.

"Studentele" au avut iniţiativa în primele 15 minute (5-2, min 6; 6-3, min. 7), după care plusul de experienţă al echipei oaspete, în jurul căreia se formează nucleul naţionalei Rusiei, şi-a spus cuvântul. Cea mai mare diferenţă s-a înregistrat în minutul 45, atunci când multipla campioană din Volgograd a condus cu 8 goluri (24-16). "Prima parte a meciului a fost a noastră, am rezistat 15 minute, după care nu am mai făcut faţă jocului. Ştiam că va fi foarte greu, pentru că ele au multe jucătoare experimentate, dar o victorie aici ar fi însemnat altceva. Mă bucur că au venit mulţi spectatori, ne-au încurajat şi ne-am fi dorit să-i facem fericiţi. Stoian s-a lovit la genunchi, sper că nu e nimic grav, însă nu din cauza aceasta am pierdut azi", a declarat la finalul meciului Gheorghe Covaciu, antrenorul vicecampioanei.

Principalele marcatoare din tabăra clujeană au fost Mihaela Ani-Senocico, cu 7 goluri şi Mihaela Tivadar cu 6.

La partida din Sala Sporturilor Horia Demian au asistat aproximativ 1.500 de spectatori. Returul se va disputa săptămâna viitoare, în Rusia.

Vezi aici avancronica meciului

Comenteaza