„U" Mobitelco a câştigat fără emoţii pe terenul „lanternei roşii" Dinamo

„U
În Arena de Baschet, aşa cum se numeşe sala unde-şi desfăşoară meciurile cei de la Dinamo, elevii lui Niksa Bavcevic nu au avut nici un fel de problemă în a se impune şi a câştiga cele două puncte puse în joc. Clujenii au câştigat cu scorul de 79 la 58 şi au ajuns la a 10-a victorie în acest sezon al Ligii Naţionale de Baschet Masculin (LNBM).

În faţa unei echipe formate exclusiv din jucători români, clujenii nu s-au omorât prea mult cu firea, astfel că au apărut foarte multe greşeli comise sub panouri. Sfertul doi a fost unul dintre cele mai slabe văzute în acest sezon al LNBM, cele două echipe marcând doar 14 puncte într-un act câştigat de gazde, cu 8 la 6! La pauza mare, tabela indica 21-37, iar „studenţii" au mărit turaţia jocului, reuşind şi câteva faze cursive de baschet. Niksa Bavcevic a mizat şi pe jucătorii tineri din lot, însă nu a putut conta pe pivotul sârb Djapa, care a acuzat probleme medicale. „U" s-a impus cu 79 la 58, iar sâmbătă, în Sala Sporturilor Horia Demian, va da piept cu CSU Sibiu, în derby-ul Transilvaniei. Cel mai bun marcator al lui clujenilor în partida de ieri a fost Mihai Silvăşan cu 17 reuşite, urmat de Sean Barnette, care şi-a trecut în cont 16 puncte.

Meciul de sâmbătă, contra formaţiei pregătite de Miodrag Perisic, se va disputa de la ora 20:00, în direct la Digisport2.

 

Etichete
Comenteaza