"U" Mobitelco a fost răpusă de BC Mureş

Baschetbaliştii clujeni au pierdut cu 82 la 72 partida disputată aseară în fieful celor de la BC Mureş.

Silvăşan şi Barnette, cu 16 puncte fiecare, respectiv Wright Jr., cu 11 puncte, au fost cei mai bun oameni ai formaţiei clujene.

Fostul jucător al lui "U" Mobitelco, Branko Cuic, acum în tabăra mureşenilor, a reuşit să înscrie 18 dintre punctele echipei sale.

Antrenorul clujenilor, Niksa Bavcevic, a subliniat după meci că, din punct de vedere tactic, elevii său au avut o prestaţie sub aşteptări.

"Din punct de vedere tactic a fost un meci complet greşit pentru noi. Nu am reuşit să stopăm pătrunderile lui Cuic şi acest lucru ne-a costat. Este al treilea meci în acest campionat când pierdem la capitolul recuperări. Am avut recuperări mai puţine decât adversarul în meciul cu Ploieşti, Mediaş şi Mureş şi în toate am pierdut partidele. Acest lucru nu este doar responsabilitatea pivoţilor, ci a întregii echipe. În atac am jucat egoist, am driblat mult, ei au avut 22 de pase decisve, noi doar 10. Am încercat în ultima parte să jucăm zona în apărare, însă nu poţi juca astfel cu o echipă ca şi Mureşul. Un alt lucru pe care l-am încercat a fost să îl folosesc pe Silvăşan sub panou, pentru că pivoţii noştri nu ne-au ajutat în această seară", a declarat croatul pentru site-ul oficial al clubului.

Runda viitoare "U" Mobitelco va primi vizita celor de la CSM Bucureşti.

 

Etichete
Comenteaza