"U" Mobitelco a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României după înfrângerea cu BC Târgu Mureş, scor 65-66

Echipa de baschet masculin "U" Mobitelco a pierdut meciul din această seară împotriva BC Târgu-Mureş, scor 65-66 și a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Pentru accederea în această fază a competiţiei, clujenii trebuiau să-şi învingă oponenţii la o diferenţă de peste 14 puncte.
UPDATE 5 Fostul jucător al “U” Mobitelco, acum transferat la BC Mureş, Flavius Lăpuşte, s-a declarat “foarte bucuros de acest rezultat”, dar i-a felicitat pe clujeni pentru modul în care au luptat ca să recupereze diferenţa din meciul tur. “În suflet sunt trist, dar asta contează mai puţin. Clujul este o echipă completă, pe toate posturile, dar nu ştiu ce s-a întâmplat cu ei în această dublă”, a spus el pentru u-mobitelco.ro.

Antrenorul clujenilor, Marcel Ţenter, spune că mulţi dintre elevii săi “simt nevoia să-şi hrănească propriul ego”. “Trebuie să înţeleagă că importantă e echipa, nu realizările individuale. Meciul de azi a fsot un exemplu tipic în acest sens. Am avut calificarea în mână, iar ratarea mi-o asum personal”, a spus Ţenter, acuzându-i pe elevii săi de “lipsă de disciplină”. “Vom vedea dacă se impun penalizări pentru ratarea din Cupă , dar sigur nu suntem pe traseul pe care ni-l dorim”, a conchis el pentru site-ul oficial al echipei.

UPDATE 4
Meciul se încheie cu scorul de 65-66, după ce BC Mureş a întors surprinzător scorul. BC Mureş a fost condusă de clujeni pe tot parcursul meciului, mai puţin în ultimul minut. "U" Mobitelco pierde, astfel, calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. Mureşenii s-au apropiat la o diferenţă de doar un punct la mijlocul ultimului sfert al meciului, scor 56-55. Clujenii s-au distanţat ulterior însă nu au putut majora diferenţa suficient de mult pentru a surmonta scorul din tur dintre cele două echipe. La sfârşitul meciului cei 20 de suporteri mureşeni au scandat numele echipei clujene.

UPDATE 3 La capătul sfertului trei al meciului, "U" Mobitelco are un avantaj de doar 7 puncte în disputa cu BC Mureş, 54-47. Sfertul trei a fost controlat în mare parte de oaspeţi, care s-au apropiat la o diferenţă de doar 5 puncte în minutul 28, 47-42.

UPDATE 2
La pauză scorul este de 38-23 pentru "U" Mobitelco. La această diferenţă, de 15 puncte, clujenii sunt calificaţi în sferturile Cupei României. Până acum s-au evidenţiat Kyndall Dykes, în tabăra clujeană, în primul sfert al disputei, şi Milos Pesic, în al doilea sfert. Acesta din urmă a avut până acum cea mai bună evoluţie dintre noile achiziţii ale clujenilor. În tabăra mureşenilor s-au remarcat fostul jucător al "U" Mobitelco Flavius Lăpuşte, Mayfield şi Cooley.

După primul sfert al meciului, "U" Mobitelco conduce cu 20 - 8 formaţia BC Mureş Târgu Mureş în returul optimilor de finală ale Cupei României. Pentru a se califica în sfarturile competiţiei, "U " Mobitelco trebuie să-şi înfrângă adversara din această seară la o diferenţă mai mare de 14 puncte.
Mureşenii sunt încurajaţi de o galerie formată din aproximativ 20 de persoane. La meci asistă aproximativ o mie de spectatori.

Baschetbaliştii de la "U" Mobitelco joacă astăzi primul meci pe teren propriu din acest sezon, cu BC Târgu Mureş, în Cupa României. Clujenii au cedat primul meci cu mureşenii, 82-68 în deplasare, şi au nevoie de o victorie la mai mult de 14 puncte pentru a se califica. Meciul din tur, disputat la Târgu Mureş, s-a închieat cu scorul de 82-68 pentru mureşeni.

ziuadecj.ro vă ţine la curent cu evoluţia scorului din sala "Horia Demian".
Comenteaza