"U" Mobitelco întâlneşte Steaua luni seara. Fanii vin la meci cu jucării

"U" Mobitelco întâlneşte luni seara Steaua Bucureşti, în Sala Sporturilor "Horia Demian". Fanii sunt aşteptaţi la meci cu jucării, care vor fi donate copiilor ajutaţi de două ONG-uri.

Fanii "U" Mobitelco sunt aşteptaţi la meci cu câte o jucărie sau cu cărţi, în stare bună. Toate jucăriile vor fi redirecționate către Asociația Little People România și Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie. Jucăriile de pluş vor fi aruncate în sală la începutul meciului, iar jucăriile care se pot strica vor fi depuse la intrarea în sală în locuri special amenajate.

Urmează acest meci înainte de sărbători și cu această ocazie dorim să invităm toți iubitorii de baschet din Cluj să vina la acest meci, toți juniorii noștri vor fi prezenți la acest meci. Invităm spectatorii să vină cu o jucărie, cu un pachet, pentru a ajută persoanele devaforizate, în special copii de la Little People și de la Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie. Proiectul face parte din programul nostru social "Ne Pasă", spune antrenorul Dorin Pintea.

"Întâlnim o echipă care a avut ceva probleme în ultimele meciuri, dar acest lucru nu înseamnă nimic, am văzut că au făcut ceva schimbări în echipă, au adus un jucător experimentat, Pavkovic, este un jucător care poate ajuta mult echipă. Au schimbat, de asemenea, antrenorul și sunt convins că Steaua își dorește să ajungă în play-off", spune înainte de meci Ivan Kuborovic.

Etichete
Comenteaza