"U" Mobitelco, învinsă de mureşeni; Cristescu, trimis în tribune

Echipa de baschet “U” Mobitelco a fost învinsă aseară, pe teren propriu, în disputa împotriva BC Târgu Mureş, primul meci oficial din acest sezon, scor 82-68.
”U” Mobitelco a debutat cu stângul în Cupa României. 68-82 cu BC Târgu Mureș.

Principalii marcatori au fost Cooley şi Sirutavicius cu câte 21 puncte pentru BC Mureş, respectiv Krstanovic şi Dykes cu 28, respectiv 12 puncte înscrise pentru “U” Mobitelco. Antrenorul clujenilor a declarat după meci că disputa “a fost sub posibilităţile noastre” şi că mureşenii “ne-au turnat plumb în picioare”. “Am pierdut, sunt trist, personal mă doare şi sper să ne trezim la realitate”, a spus el pentru site-ul oficial al clubului.

Şi preşedintele executiv al clubului, Mircea Cristescu, a acuzat meciul clujenilor, despre care a spus că “nu au arătat ca o echipă”. “Am jucat prost, nu am marcat şi apărarea a fost foarte proastă. Personal am fost trimis pentru prima dată în tribună, după ce am vrut să protestez la o decizie de arbitraj. Nici nu am apucat să cobor în tribună şi am fost trimis înapoi, în condiţiile în care alţii intră frecvent pe teren”, a declarat Cristescu pentru u-mobitelco.ro.
Comenteaza