"U" Mobitelco joacă azi cu Energia Rovinari. Oficialii reclamă arbitrajul la Federaţie

Mircea Cristescu (foto), preşedintele executiv al „U" Mobitelco, a anunţat că va depune un memoriu la Federaţia Română de Baschet (FRB) împotriva manierei de arbitraj a brigăzii conduse de Marius Ciulin, în timpul meciului din etapa trecută, pierdut pe terenul CSM Bucureşti. Baschetbaliştii revin azi în lupta pentru un loc favorabil la finalul sezonului regulat, urmând să întâlnească Energia Rovinari, acasă, de la ora 19.

Oficialii echipei clujene au reclamat faptul că s-a judecat cu două măsuri diferite când a fost vorba de infracţiunile comise pe parcursul jocului de la Bucureşti. „Noi nu putem decât să atragem atenţia asupra acestui lucru (al arbitrajului - n.red) şi am făcut o grămadă de hârtii de-a lungul timpului. Au fost momente când s-au suspendat arbitrii, însă scopul nostru nu este să ajungem la suspendări. Noi avem arbitri foarte buni, mai ales cei internaţionali. Problema este intenţia lor de a aplica diferit regulamentul", a spus Mircea Cristescu. Conducătorul echipei clujene a anunţat că în ciuda ultimelor două înfrângeri postul antrenorului Niksa Bavcevic nu este în pericol. „Ştiu ce şi cum se lucrează la antrenamente, nu s-a pus niciodată problema de a renunţa la domnul Bavcevic", a dat asigurări preşedintele clubului.

„U" Mobitelco va juca azi, pe teren propriu, contra Energiei Rovinari, partidă care contează pentru etapa a 27-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Jocul din Sala Sporturilor „Horia Demian" va începe la ora 19:00 şi nu va fi televizat.

 

Etichete
Comenteaza