"U" Mobitelco mizează pe studenţi la meciurile de acasă

Clubul de baschet masculin "U" Mobitelco a încheiat un parteneriat cu asociaţia "Student Sport", menit să crească aportul studenţilor la meciurile echipei de pe teren propriu.

Membrii asociaţiei vor susţine echipa de baschet la fiecare meci de pe teren propriu, din "tribuna studentului", menţioneată reprezentanţii "U" Mobitelco, pe site-ul oficial al formaţiei.

Partnereiatul urmează să îşi arate roadele încă de la partida din această seară, pe care "U" Mobitelco  o dispută pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, la meci fiind aşteptaţi cât mai mulţi studenţi, conform sursei citate.

"<Tribuna Studentului Cluj-Napoca> şi clubul <U> Mobitelco, unii din cei mai mediatizaţi promoteri ai libertăţii studenţeşti dezvoltată prin sport, din ultima vreme, şi-au dat mâna pentru a semna un parteneriat de lungă durată ce constă în susţinerea necodiţionată a echipei, organizării de meciuri demonstrative, campionate inter-universitare şi o mulţime de alte surprize pentru studenţii iubitori de baschet", au precizat reprezentanţii "U" Mobitelco.

UPDATE Iniţiativa grupului de studenţi care au demarat proiectul "Tribuna studentului" vizează şi celelalte secţii sportive ale Universităţii Cluj. Conducerea Clubului Sportiv Universitatea Cluj a salutat, pe site-ul oficial, iniţiativa studenţilor, menţionând că le va pune la dispoziţie, în mod gratuit, câte 150 de bilete pentru fiecare meci de pe teren propriu al echipelor CSU.

Etichete
Comenteaza