"U" Mobitelco s-a impus aseară la Constanţa

Baschetbaliştii clujeni au reuşit o nouă victorie în campionat, după ce s-au împus aseară, în deplasare, cu 77-65 cu Farul Constanţa.

"Nu am facut un joc perfect, dar venim după nouă ore de drum şi am avut puţin timp de odihnă. În unele momente nu am fost concentraţi în joc. Sunt nemulţumit de apărarea pe care am făcut-o în partea a doua a meciului. În săptămâna de înaintea meciului am avut probleme în lot din cauza răcelilor, Silvasan, Ross, Barnette şi Wright fiind afectaţi. Nu cred că s-a pus în niciun moment problema învingătoarei. Urmeaza meciuri mult mai dificile pentru noi, iar primul este cel cu BC Mures, de luni", a spus antrenorul clujenilor, Niksa Bavcevic.

Pivotul, Dalibor Djapa, e de părere că aseară "U" Mobitelco a reuşit o victorie importantă, dar meciul cu BC Mureş are o miză mult mai mare.

"Am început în forţă meciul, am fost concentraţi, am avut o diferenţă de peste zece puncte, însă apoi am slăbit ritmul şi am permis adversarului să se apropie pe tabelă. În partea a doua am început din nou bine şi ne-am menţinut avantajul până la final. Este o victorie importantă, însă gândurile noastre se îndreaptă deja spre meciul cu BC Mures", a spus baschetbalistul.

 

Etichete
Comenteaza