"U" Mobitelco ţinteşte o nouă victorie cu CSS Giurgiu

Echipa clujeană de baschet masculin "U" Mobitelco va juca mâine, de la ora 19, pe teren propriu cu CSS Giurgiu. Clujenii se aşteaptă la "un meci fără surprize" care le va aduce o nouă victorie.

"Echipa din Giurgiu, după cum se ştie, nu este o echipă din topul clasamentului, dar a jucat cu Rovinari, o echipă destul de bună, şi a câştigat. Cred că, dacă începem meciul cu seriozitate şi dacă suntem concentraţi, nu o să avem probleme. Vrem să fim cât mai concentraţi, pentru că nu îl avem pe domnul Bavcevic pe bancă şi o să încercăm să fim noi lideri pe teren. Trebuie să menţinem acelaşi nivel de joc tot meciul. Nu cred că ne poate surprinde Giurgiu cu ceva, dar trebuie ca noi să fim atenţi, pentru că s-a văzut în această ediţie de campionat că pot apărea surprize şi Farul a învins pe Medias. Venirea lui Mihai Paul cred ca ne va fi de ajutor", a spus pivotul formaţiei, Cătălin Baciu.

Şi antrenorului secund, Dorin Pintea, crede într-o victorie uşoară cu CSS Giurgiu. El mizează pe jocul lui Paul Mita, în condiţiile în care transferul va fi finalizat până în ziua meciului.

"După duşul rece de la partida cu Mediaş, avem trei meciuri considerate mai uşoare, meciul cu Timba, pe care l-am câştigat, urmeaza CSS Giurgiu şi apoi, marţi, la Farul Constanţa. Trebuie să ne spălăm păcatele dupa meciul cu Gaz Metan Mediaş în aceste trei partide. La Timba am avut destule probleme de lot, Sean Barnette şi Nakic au avut entoră, Derek Wright a avut viroză înainte de acea partidă, dar ne-am descurcat bine, jucătorii s-au achitat cu brio de sarcinile pe care le-au avut. Ne asteapa un meci cu Giurgiu la fel de important. Va fi un meci interesant, în care noi trebuie să fim atenţi pentru a nu furniza surprize. Trebuie sa abordăm foarte serios aceste meciuri considerate mai uşare şi să le câştigăm, să fim în formă maximă, pentru ca ne asteapta un final greu de retur. Dupa cum se stie, Mita Paul se antreneaza de luni cu noi. Speram ca în cursul zilei de astăzi, sau până la ora meciului, să se definitiveze toate actele de transfer şi să poata juca mâine", a spus Dorin Pintea.

Biletele pentru meci se pot achiziţiona astăzi, între orele 10 - 15 şi mâine, între 15-20, de la casieria Sălii Sporturilor "Horia Demian".

 

 

 

 

Etichete
Comenteaza