„U" şi-a anulat cantonamentul de la Felix şi se va pregăti la Cluj

„U
Deşi ar fi trebuit să plece la Băile Felix, într-un cantonament de patru zile, „studenţii" se vor pregăti până la urmă pe plan local. Planurile clujenilor s-au schimbat în ultimul moment, la decizia staff-ului tehnic, din cauza terenurilor proaste din zona staţiunii bihorene.

În aceste condiţii, Universitatea va juca două partide de pregătire în această săptămână. Prima se va disputa chiar azi, contra echipei din Liga a III-a, FC Zalău, antrenată de Vasile Jula. Jocul va începe la ora 14:00 şi va avea loc pe stadionul „Clujana", baza de antrenament a „Şepcilor roşii". Vineri „U" va juca un nou test, tot pe teren propriu, de data aceasta în compania unei echipe din Liga a II-a, ASA Târgu Mureş. „Roş-albaştrii" ar fi trebuit să joace în acest week-end contra celor de la CS Metalul Reşiţa, dar partida a fost amânată din cauza convocării lui Claudiu Bumba la naţionala de tineret a României. Aceste două acţiuni vor fi, practic, primele din mandatul lui Vlad Munteanu în calitate de administrator special al Universităţii, fostul mijlocaş al lui Dinamo ajungând ieri la Cluj.

Următoarea partidă din campionat a „Şepcilor roşii" va avea loc abia luni, 25 noiembrie, contra Coronei Braşov, după ce meciul cu Steaua Bucureşti a fost amânat la cererea selecţionerului Victor Piţurcă.

 

Etichete
Comenteaza