Un nou italian pe radarul CFR-ului. Concurență din Serie B pentru "feroviari"

Un nou italian pe radarul CFR-ului. Concurență din Serie B pentru "feroviari"
| Foto: Facebook Ivan Varone

Clubul din Gruia a pus ochii pe un mijlocaș în vârstă de 30 de ani, însă se luptă cu alte trei cluburi pentru semnătura sa.

Odată cu revenirea lui Andrea Mandorlini pe banca tehnică, "feroviarii" s-au orientat din nou către piața italiană, precum în urmă cu mai bine de un deceniu și caută soluții pentru întărirea lotului.

Ultimul jucător intrat pe radarul CFR-ului este mijlocașul celor de la Novara, Ivan Varone, anunță presa din Italia. Totuși, misiunea formației din Gruia se dovedește a fi complicată, având în vedere că jucătorul în vârstă de 30 de ani și-ar dori să rămână în "Cizmă".

Varone nu duce lipsă de oferte și este pe lista celor de la Lecco și de la Spezia, echipe din Serie B, dar și pe lista celor de la Cesena, trupă din Serie C.

De-a lungul carierei, mijlocașul a evoluat în ligile inferioare din Italia pentru Santarcangelo, Pavullese, Castiglione, Formigine, Savona, San Marino, Chieti, Fondi, Ternana, Cosenza, Carrarese și Reggio Audace, dar a bifat și o experiență în Grecia, la Panetolikos.

În sezonul trecut, Ivan Varone a bifat 11 apariții în Serie C și una în prima ligă elenă.

Comenteaza