Universitatea Cluj vrea victoria împotriva Pandurilor şi clasarea pe primele 5 locuri VIDEO

Universitatea Cluj vrea victoria împotriva Pandurilor şi clasarea pe primele 5 locuri VIDEO
După victoria cu FC Braşov, Universitatea Cluj speră să mai facă un pas pentru îndeplinirea obiectivului propus: clasarea pe primele cinci locuri ale clasamentului la finalul sezonului. Adversarul alb-negrilor va fi însă unul dificil, Pandurii Târgu Jiu, echipă considerată una dintre revelaţiile acestui început de campionat.

Universitatea Cluj nu a câştigat niciodată în Liga I în faţa Pandurilor, dar speră ca vineri să obţină primele trei puncte, chiar pe terenul adversarilor.

"Nu ne aşteaptă o partidă uşoară, cum spuneam este o partidă dificilă. Important este pentru noi să rămânem lucizi în ceea ce vrem să facem, să răspundem la pressingul făcut de gazde şi să reuşim să găsim culoare pentru a marca", spune antrenorul Ionuţ Badea.

"Va fi un joc dificil, dar dacă vrei să rămâi în frunte, fiecare meci va fi dificil. Echipele mici joacă pentru a supravieţui în ligă, echipele de pe primele locuri joacă pentru a rămâne sus. Pandurii au avut o prestaţie bună până acum", adaugă şi jucătorul Lukas Szukala.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj va avea loc vineri seara, de la ora 21:30, şi va fi transmis livetext de ziuadecj.ro.

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Alex Dascălu

Comenteaza