Universitatea și CFR, amendate de Comisia de Disciplină. Ce sume trebuie să achite echipele clujene

Universitatea și CFR, amendate de Comisia de Disciplină. Ce sume trebuie să achite echipele clujene
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cele două rivale din oraș au fost sancționate în urma partidelor cu FCSB, respectiv Rapid, din Superligă.

În etapele 25 și 26 din sezonul regulat, echipele clujene au primit vizita celor două formații din capitală. Ambele meciuri s-au încheiat fără victorie pentru "feroviari" și "studenți", primii fiind învinși cu 1-0, în timp ce elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au remizat în compania liderului, scor 0-0.

Mai mult, în urma acestor partide, rivalele din oraș au fost sancționate de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Universitatea Cluj a fost sancționată cu 22.500 de lei, în timp ce CFR Cluj va avea de plătit 5.000 de lei.

"FC CFR 1907 Cluj vs. FC Rapid 1923 – Incidente - În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancționează clubul FC CFR 1907 Cluj cu penalitate sportiva de 5.000 lei.

AS FC Universiatea Cluj vs. FC FCSB – Incidente - În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul ASFC Universitatea Cluj cu penalitate sportivă de 22.500 lei", se arată pe site-ul LPF.

Articolele de regulament în baza cărora au fost sancționate cluburile fac referire la comportamentul celor prezenți în tribune și la folosirea de materiale pirotehnice.

Comenteaza