Unul dintre cei mai buni tineri antrenori români a fost contactat de "U" Cluj: "Mi-ar fi plăcut să facem acel pas"

Unul dintre cei mai buni tineri antrenori români a fost contactat de "U" Cluj: "Mi-ar fi plăcut să facem acel pas"
| Foto: facebook.com/chindiaoficial

Clubul clujean a negociat cu tehnicianul care a surprins prin peformanțele sale în stagiunea precedentă.

Înaintea actualului sezon, Universitatea Cluj era în căutarea unui antrenor care să ducă mai departe munca lui Ioan Ovidiu Sabău. În cele din urmă, alegerea conducerii "Șepcilor roșii" a fost Toni Petrea, decizie care s-a dovedit a nu fi inspirată.

Înainte de a-l numi pe deja fostul tehnician al "studenților", echipa clujeană a negociat cu Dragoș Militaru (33 de ani), cel care a transformat Unirea Dej într-o candidată la promovarea în prima ligă. Discuțiile dintre cele două părți s-au sistat din cauza problemelor legate de licența antrenorului, care și-ar fi dorit să se alăture proiectului.

"Mai am un an de zile de licență PRO, existau derogări până acum, dar trebuie să termin cursul ca să fie totul în regulă.

Au fost discuții cu U Cluj (n.r. înainte de numirea lui Toni Petrea), dar problema cu licența a fost importantă. Discuțiile au fost înainte ca eu să am examenul de intrare la licența PRO, nu știam dacă mai există derogarea de a putea antrena pe timpul cursurilor. Fusese exclusă de scurt timp.

Lumea de acolo aprecia ce am făcut la Dej. Mi-ar fi plăcut, dar nu s-a putut atunci. Sunt conștient că trebuie să parcurgem și această etapă, dar în același timp mi-ar fi plăcut să facem acel pas.

Probabil așa a fost mai bine, să se întâmple și experiența de la Târgoviște, trebuie să extrag ceva și din această poveste", a spus Dragoș Militaru pentru GSP.

Luceafărul Oradea, Unirea Dej și Chindia Târgoviște sunt echipele pe care tânărul tehnician le-a condus din postura de principal, la cea din urmă fiind demis surprinzător după doar trei partide, deși nu pierduse vreun joc.

Comenteaza