Veste bună pentru Halep și echipa României: Belinda Bencic, cea mai bună jucătoare a Elveției nu va juca la Cluj în Fed Cup

Veste bună pentru Halep și echipa României: Belinda Bencic, cea mai bună jucătoare a Elveției nu va juca la Cluj în Fed Cup

România și Elveția se vor întâlni, la Cluj, pe 21-22 aprilie într-o confruntare ce va conta pentru calificarea în Grupa Mondială la Fed Cup.

Pentru elvețience nu va juca cea mai titrată jucătoare a lor: Belinda Bencic. Sportiva care ocupă acum locul 71 WTA a revenit în circuit în acest an după mai multe accidentări, însă săptămâna trecută a avut nevoie din nou de medic.

Bencic trebuia să joace în această săptămână la Lugano, însă a fost nevoită să se retragă din cauza accidentării suferite la picior. Jucătoarea de tenis a anunțat că nu va juca împotriva României.

"Piciorul meu nu este deloc bine. Mă plimb în cârje, cu greu pot merge, este foarte dureros. Nu pot spune altceva. E oribil. Problema este la al treilea deget de la piciorul drept. Nu este o fractură de stres, aşa cum mulţi au scris.

Există lichid în jurul osului şi este foarte dureros. Deci nu pot să fac nimic şi trebuie să fiu răbdătoare. Cred că trebuie să fac o pauză de patru până la şase săptămâni. Depinde de cât de gravă este durerea. Este clar că nu pot juca mai devreme. Oricum, am anulat urmatoarele turnee", a declarat Bencic pentru publicaţia elveţiană Aargaue Zeitung, potrivit dcnews.ro.

loading...
Comenteaza