Vești bune pentru "feroviari". Lazio vine fără cel mai titrat jucător din lot la Cluj

Vești bune pentru "feroviari". Lazio vine fără cel mai titrat jucător din lot la Cluj
| Foto: facebook.com/SSLazioOfficialPage

Formația din capitala Italiei nu se va putea baza pe unul dintre oameni importanți din ofensivă la returul play-off-ului UEFA Conference League.

Rămași fără Alessio Romagnoli, liderul defensivei, înaintea dublei cu CFR Cluj, romanii au mai pierdut un fotbalist de top. La returul contra campioanei Românei, Maurizio Sarri nu se va putea baza pe spaniolul Pedro.

Campionul mondial și european a suferit o fractură la nas în timpul partidei de campionat contra celor de la Salernitana, anunță Sky Italia. Jucătorul iberic a fost supus unei operații imediat după joc pentru a reconstrui oasele fracturate.

Pedro este unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la Lazio, iar în actualul sezon a reușit 5 goluri și 5 pase decisive în 29 de apariții în toate competițiile.

Crescut de Barcelona, jucătorul spaniol în vârstă de 35 de ani a mai trecut pe la Chelsea și AS Roma, iar din palmaresul său fac parte 26 de trofee, printre care o Cupă Mondială, un Campionat European, trei trofeeUEFA Champions League, un trofeu UEFA Europa League, 5 titluri în La Liga și un titlu în Premier League.

Partida retur dintre CFR Cluj și Lazio Roma se va disputa joi, de la 19:45, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Comenteaza