Victorie în prelungiri: "U" Mobitelco a învins Timişoara în derby-ul etapei (GALERIE FOTO)

Victorie în prelungiri:
Formaţia clujeană de baschet "U" Mobitelco a ieşit învingătoare în această seară, scor 95-84, în faţa BC Timişoara, în derby-ul etapei a XIX-a din Liga Naţională de baschet masculin.

După un prim sfert destul de modest făcut de echipa clujeană, elevii lui Niksa Bavcevic şi-au revenit în actul secund mai ales datorită unei apărări mult mai compacte şi au reuşit să intre în avantaj graţie unui coş reuşit în ultima secundă de Derek Wright jr. La meciul de baschet de la Sala Sporturilor "Horia Demian" asistă circa 2.000 de spectatori, iar prima angajare a fost făcută de către Ciprian Porumb, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României ce va întâlni Danemarca în weekendul următor la Cluj.

UPDATE: "U" Mobitelco s-a impus în urmă cu puţine momente, cu scor 95 la 84, după o repriză de prelungiri, în faţa celor de la BC Timişoara. La finalul celor 40 de minute regulamentare, scorul a fost egal, 79-79. Clujenii au condus pe durata sferturilor trei şi patru, însă adversarii au revenit pe final, mai ales din cauza ineficacităţii sub panou şi mai mult, au fost aproape să câştige în chiar ultima secundă a partidei. "U" Mobitelco reuşeşte astfel a patra victorie consecutivă din acest retur de campionat, iar în următoarea etapă va juca pe terenul campioanei CSU Ploieşti.

UPDATE 2: Derek Wright a fost din nou MVP, cu 24 de puncte, 8 pase decisive şi şase recuperări. Americanul a fost urmat în statistici de Steve Ross, cu 16 puncte şi 8 recuperări, Sean Barnete cu 15 puncte, respectiv Mihai Silvăşan cu 14. Nikolov, Djapa (ambii câte 8 puncte) şi Cătălin Baciu (4) şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor. "Jay-R" Strawbrige a reuşit şase puncte în cele aproape 13 minute petrecute pe parchet, la prima sa apariţie în tricoul "U" Mobitelco pe teren propriu.

Jovanovic (20 de puncte) şi Gallimore (16) au fost cei mai buni oameni ai BC Timişoara. 

 

 

Etichete
Comenteaza