Victorie la Târgu Mureş! "U"-BT intră în play-off de pe locul al treilea. Pe cine întâlneşte în primul tur

Victorie la Târgu Mureş!
"U"-BT a obţinut sâmbătă o victorie extrem de importantă pe terenul echipei BC Mureş Târgu Mureş. Tot cu mureşenii va juca în primul tur din play-off.

92-84 a fost scorul sâmbătă, la Târgu Mureş. A fost ultimul meci al clujenilor în sezonul regulat şi prima finală, se poate spune. Dacă nu ar fi învins, elevii lui Marcel Ţenter riscau să piardă locul de pe podium, pe care puseseră stăpânire de ceva vreme. Clujenii au fost susţinuţi de câteva zeci de suporteri în sala polivalentă din Târgu Mureş.

Americanii au fost la putere: Hargrove a marcat 21 de puncte, Barnette, 19 şi Millage, 12. Ceilalţi jucători ai lui "U"-BT care au punctat au fost Silvăşan 11 (4 rec.), Mandache 9 (1 p.d.), Jones 8 (3 rec., 1 p.d., 1 int., 1 capac), Turner 6 (2 p.d.), Lalovic 4 (7 rec.), Jucan 2 (1 rec., 1 int.), Baciu (2 rec., 1 int.). La mureşeni, Ivan Ivanovic şi-a trecut în cont 26 de puncte, secondat de Adamovic, cu 16.

"A fost un meci dificil, vreau să le mulţumesc suporterilor noştri, care au venit în număr mare să ne susţină. Şi publicul din Târgu Mureş a fost la înălţime şi ne-am simţit foarte bine aici. Sunt bucuros pentru victorie, era important să încheiem această fază a campionatului cu o victorie. Meciul a fost aşa cum ne-am aşteptat, între două echipe care muncesc foarte mult, care încearcă să joace colectiv. Cred că a fost atractiv din punctul de vedere al spectatorilor, iar pentru antrenori a fost foarte interesant, pentru că au fost o mulţime de schimbări în joc la care a trebuit să reacţionăm. Noi am reuşit în sferturile trei şi patru să creştem ritmul şi cred că asta a făcut diferenţa", a spus Marcel Ţenter, antrenorul lui "U"-BT.

În play-off, clujenii vor juca tot cu BC Mureş. "Ne uităm cu speranţă la play-off, pentru că practic acolo se decide cine merita să joace în primele patru şi cine va juca finala. Este un deziderat pe care ni-l dorim şi vom face tot ce putem să ajungem acolo", a subliniat Ţenter.

Până la play-off mai este însă All Star Game, la care "U"-BT îşi trimite patru jucători, trei fiind chiar titulari. Silvăşan, Baciu şi Barnette vor fi titulari în echipa Nordului, iar Mandache va sta pe bancă la debutul partidei, alături de antrenorul Marcel Ţenter. De altfel, Ţenter, cu 1069 de voturi, şi Barnette, cu 1044 de voturi, au fost cei mai apreciaţi reprezentanţi ai Nordului pentru evenimentul care va avea loc în 5 aprilie, la Bucureşti.

Etichete
Comenteaza