Vintilă şi Ivan, recuperate de "U" Jolidon pentru meciul cu Corona

Vintilă şi Ivan, recuperate de
Echipa de handbal feminin "U" Jolidon va întâlni mâine, de la ora 15.30, la Sala Sporturilor "Horia Demian" Corona Braşov, una din formaţiile favorite la titlu de campioană în sezonul 2013-2014. Pentru această partidă clujencele vor conta şi pe Simona Vintilă şi Irina Ivan.

Meciul dintre "U" Jolidon şi Corona Braşov se va disputa sâmbătă de la ora 15.30 la Sala Sporutirlor "Horia Demian". Clujencele vin după o victorie în deplasare la HC Zalău şi speră la un rezultat pozitiv şi în meciul cu Corona. Pentru această partidă au fost recuperate Simona Vintilă si Irina Ivan.

"Echipa din Brasov se anunţă a fi una dintre favoritele la câştigarea campionatului. În vară au adus jucătoare de la Vâlcea şi au un antrenor nou. După două etape, au învins Deva şi Craiova la scor şi o sa vină şi la Cluj să încerce să câştige. Suntem conştienţi că va fi un meci foarte greu, în care ne putem lupta de la egal la egal cu oaspetele noastre, chiar daca echipa a trecut prin multe schimbari. Rugam publicul clujean sa fie alaturi de fete, deoarece acestea au demonstrat ca pot face rezultate foarte bune. Avem nevoie de sustinerea publicului", a precizat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al "U" Jolidon.

 

Comenteaza