Walter a rămas singur la "U" Cluj. Hinţea şi Irimieş au demisionat

Walter a rămas singur la
Preşedintele Consiliului de Administraţie, Călin Hinţea, precum şi directorul executiv Cosmin Irimieş şi-au depus demisiile de la Universitatea Cluj.

Suspiciunile privind un meci aranjat între "U" şi Steaua, scor 0-1, prind şi mai mult contur după ce doi dintre şefii clubului studenţesc şi-au depus demisiile.

Surse din cadrul grupării au dezvăluit, pentru ziuadecj.ro, că preşedintele Consiliului de Administraţie, Călin Hinţea, precum şi directorul executiv Cosmin Irimieş au decis să nu mai colaboreze cu finanţatorul Florian Walter. De altfel, cei doi au plecat în această dimineaţă spre Bucureşti pentru a-i explica lui Walter de ce au luat această decizie.

Irimieş şi Hinţea ar fi nemulţumiţi de zvonurile privind un posibil aranjament în partida de luni seara cu Steaua, precum şi de faptul că, de trei luni, Florian Walter nu a achitat restanţele financiare către niciun furnizor al clubului, inclusiv către Cluj Arena.

În cazul în care Florian Walter nu va semna demisiile, Hinea şi Irmieş vor fi nevoiţi să mai stea o lună de zile în preaviz.

Demisiile vin la doar o zi după ce întreg staff-ul tehnic al echipei a decis să rezilieze contractele cu studenţii.

UPDATE 14.45

"Cele mai frumoase luni din viaţă le-am petrecut la Universitatea. Singurul lucru pe care mi-l doresc e să rămână aceeaşi echipă frunoasă, cu spirit universitar. Vreau să le mulţumesc suporterilor, pentru că au fost mereu alături de echipă şi îi rog să rămână la fel", a declarat Cosmin Irimieş, pentru ziuadecj.ro.

El nu a dorit să spună motivele pentru care a demisionat, precizând doar că "motivele sunt de ordin personal şi nu au nicio legătură cu demisia antrenorului Badea".

Etichete
Comenteaza