Zăgrean închide transferurile la Universitatea

Zăgrean închide transferurile la Universitatea
Oficialii Universităţii speră ca până săptămâna viitoare să semneze cu Andrei Zăgrean, după ce atacantul îşi va încheia conturile cu FC Timişoara.

Universitatea va deschide mâine „balul" din Liga I, însă Claudiu Niculescu mai aşteaptă încă un jucător pentru a completa compartimentul ofensiv. „Şepcile roşii" speră ca până săptămâna viitoare să rezolve transferul lui Andrei Zăgrean, atacantul în vârstă de 25 de ani urmând să-şi rezilieze contractul cu FC Timişoara, formaţie ameninţată cu retrogradarea în Liga a IV-a din cauza problemelor financiare.

„Zăgrean nu este încă liber de contract, după ce va fi declarat liber, probabil că va semna cu Universitatea. Problema e că toate comisiile Federaţiei Române de Fotbal se mişcă extrem de încet. Totuşi, sperăm ca până săptămâna viitoare să rezolvăm transferul", a spus Anamaria Prodan, preşedintele executiv al clubului. Antrenorul Claudiu Niculescu a cerut în mod expres aducerea a încă unui atacant. „Sunt mulţumit de ceea ce am la dispoziţie. Aş mai dori încă un vârf pentru a fi acoperiţi în totalitate", a explicat Niculescu la prezentarea oficială a echipei. Andrei Zăgrean, fotbalistul dorit de Universitatea, a evoluat în returul trecut pentru Voinţa Sibiu, grupare pentru care a marcat de patru ori în 12 partide. Atacantul s-a lansat în fotbal la Unirea Alba Iulia, iar apoi a mai trecut pe la Internaţional Curtea de Argeş şi FC Timişoara. Pentru bănăţeni a reuşit să marcheze de şase ori în 15 partide.

4 jucători de profil ofensiv

are la dispoziţie Claudiu Niculescu în acest moment, însă doar trei sunt apţi de joc, Andrei Voican urmând să revină pe teren abia peste o săptămână.

 

 

Etichete
Comenteaza