Ziua şi transferul la “U” Mobitelco: clujenii s-au înţeles cu un fundaş croat

Ziua şi transferul la “U” Mobitelco: clujenii s-au înţeles cu un fundaş croat
După ce duminică l-a achiziţionat pe pivotul echipei naţionale a Estoniei, Reinar Hallik, gruparea clujeană a anunţat ieri un nou transfer, în persoana fundaşului croat Vedran Nakic (23 de ani). Baschetbalistul, care în sezonul trecut a evoluat pentru formaţiile de seniori şi tineret ale clubului bielorus BC Minsk 2006, a devenit al patrulea transfer al verii pentru “U” Mobitelco.

La doar 23 de ani Vedran Nakic a schimbat mai multe echipe şi a evoluat atât în ţara natală, pentru Dubrava, Zabok, Samobor, respectiv KK Zagreb, alături de ultima jucând în Liga Adriatică, dar şi la Brontjo, în Bosnia. De asemenea, în acest sezon a bifat două partide în Liga VTB şi unul în EuroChallenge, toate cu BC Minsk. Nakic, care în 2009 a reprezentat Croaţia la Campionatul European sub 20 de ani (Divizia A), a bifat doar 19 minute în prima ligă bielorusă, timp în care a izbutit 7 puncte, 2,2 recuperări şi două pase decisive.

"Domnul Bavcevic (Niksa Bavcevic, antrenorul formaţiei clujene - n.red) mi-a spus că este un campionat puternic, că "U" Mobitelco este un club cu tradiţie şi foarte bine organizat. Ştiu, de asemenea, că la Cluj sunt nişte fani foarte entuziaşti. Sper ca prin prestaţia noastră să îi mulţumim pe suporteri şi să îi facem să umple sala meci de meci", a declarat pentru site-ul oficial al clubului cea mai recentă achiziţie a lui "U" Mobitelco.

 

 

Etichete
Comenteaza