Trei persoane reținute în cazul crimei oribile din Oradea, inclusiv bărbatul care a sunat la 112

Trei persoane reținute în cazul crimei oribile din Oradea, inclusiv bărbatul care a sunat la 112
| Foto: kanald2.ro

Poliția Bihor a reținut trei persoane în legătură cu cazul cadavrului descoperit marți dimineață într-o remorcă pe strada Oneștilor din Oradea. Printre persoanele audiate se numără bărbatul care a alertat autoritățile prin apelul său la 112, concubina acestuia și o altă femeie, toți locuind în același apartament cu victima.

Incidentul a fost raportat marți dimineață, în jurul orei 7, când un bărbat a anunțat poliția că simte un miros neplăcut emanând dintr-o remorcă aflată în parcarea unui bloc. Conform procurorului Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, polițiștii au descoperit un geamantan mare, de aproximativ 90 cm lungime și 60 cm lățime, în care se afla cadavrul unei femei. Se pare că trupul neînsuflețit se afla acolo de câteva zile, scrie Ebihoreanul.ro.

"Este vorba despre o persoană în vârstă de 31 de ani, de sex feminin, din Valea lui Mihai, care trăia fără forme legale în Oradea. Era în poziție ghemuită. Decesul se pare că s-a produs ori vineri ori sâmbătă, urmează să se stabiliească în urma autopsiei. Încă nu se cunoaște cu exactitate cauza morții, tocmai de aceea a fost dispusă o autopsie. Cert este că decesul s-a produs într-o altă locație din municipiul Oradea, în cartierul Nufărul, nu pe strada Oneștilor, unde a fost găsit cadavrul. Persoanele bănuite de săvârșirea faptei - se pare că au fost mai multe persoane - sunt în custodia Poliției, sunt audiate la acest moment și, în funcție de cum evoluează ancheta, vom comunica dacă s-au luat măsuri preventive. Persoanele implicate, se pare, după ce au ucis-o, ar fi transportat-o pe victima decedată în noua locație în cursul zilei de duminică”, a declarat Ardelean, conform sursei citate.

Se pare că atât victima decedată, cât și sora ei, ar fi fost implicate într-o rețea de prostituție. Sora victimei, găsită grav rănită și subnutrită, a fost transportată la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale și rămâne sub supraveghere medicală.

Conform surselor apropiate anchetei, un raport preliminar al autopsiei indică faptul că femeia de 31 de ani a murit în urma unor bătăi violente. Autoritățile continuă să investigheze acest caz tragic pentru a stabili toate circumstanțele și persoanele implicate.

Comenteaza