Sandu (ANM): Judeţul Constanţa va avea cele mai grele probleme meteo, până la ora 22.00

Sandu (ANM): Judeţul Constanţa va avea cele mai grele probleme meteo, până la ora 22.00
Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu, a avertizat că, până la ora 22.00, judeţul Constanţa va avea cea mai dificilă situaţie din punct de vedere al fenomenelor meteorologice, ca urmare a ploii combinate cu căderi masive de zăpadă şi a viscolului foarte puternic.

"Judeţul Constanţa în următoarele ore, până la ora 22.00, va avea cele mai grele probleme. Temperatura ajunge la -8 grade. Ploaia care a fost şi este încă acum se transformă în următoarea oră în lapoviţă, urmează căderi masive de zăpadă, se depun pe conductorii electrici, iar vântul va fi cel mai puternic din toată zona avertizată cu cod roşu. Prin urmare, s-ar putea ca în această seară judeţul Constanţa să aibă cele mai grele probleme", a arătat directorul ANM, miercuri, la comandamentul de iarnă de la Guvern.

Membrii comandamentului de iarnă, reunit la Guvern, au extins stare de alertă pentru celelalte judeţe avertizate, miercuri, prin cod roşu, respectiv Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea, după ce această stare a fost declarată, luni, pentru judeţele Buzău, Brăila şi Vrancea.

 

Comenteaza