Călătoriile cu trenul în Europa, mai ieftine cu 15%

Călătoriile cu trenul în Europa, mai ieftine cu 15%
Reducere de 15% pentru InterRail Global Pass, anunţă CFR Călători.

Oferta poate fi achiziţionată în perioada 1 august - 30 septembrie 2014 şi permite călătorii nelimitate în întreaga Europă începând cu data de 15 septembrie, ultima zi posibilă de călătorie fiind 28 ianuarie 2015.

Legitimaţia InterRail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia, şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia. Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la cinci zile până la o lună şi permite pasagerilor libertatea de a alege şi chiar de a schimba ruta în timpul călătoriei.

InterRail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii şi seniori. Copiii beneficiază de o reducere de 50% din preţul deja redus, iar tinerii (cu vârsta până în 26 de ani) şi seniorii (cu vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.

Oferta InterRail Pass Global este vândută în 80 de birouri de vânzare ale CFR Călători - staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București) .

 

Comenteaza