PROMO Realitatea Românească, sâmbătă, ora 21:00, doar la Realitatea TV

PROMO Realitatea Românească, sâmbătă, ora 21:00, doar la Realitatea TV
Jurnalistul clujean Octavian Hoandră vă invită să urmăriţi astăzi, de la 21:00, "Realitatea românească". Doar la Realitatea TV.

În ziua în care aniversăm unirea Moldovei cu Ţara Românească, suntem la fel de departe de idealurile lui Alexandru Ioan Cuza ca şi acum 156 de ani. Un veac şi jumătate, românii au stat cu ochii spre vest, dar fără să se descotorosească definitiv de metehnele estului.

În această seară, vă dăm întâlnire la o ediţie specială a emisiunii "Realitatea Românească". De la ora 21, Octavian Hoandră îl are ca invitat pe europarlamentarul Cătălin Ivan, pentru un dialog sincer despre rolul şi locul românilor în Occident, despre importanţa politicii româneşti în concertul european, dar şi despre avatarurile stângii româneşti.

Iar de la ora 22, Octavian Hoandră îl provoacă pe profesorul şi istoricul Ioan Aurel Pop, rectorul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, la o dezbatere despre starea naţiunii, despre rolul culturii şi al educaţiei în proiectul de ţară şi despre nevoia de regionalizare.

Nu uitaţi, sâmbătă seara, de la 21, Octavian Hoandră vă dă întâlnire cu realitatea românească.

Comenteaza